Trasy cest...

Trasy cest...

Anotace: viz. titulek

Denonenně v zrcadle vídávám svou tvář
zjizvenou smutnými vzpomínkami
plním již třetí snář
a bolest, tu už oči vyplakaly...

Tak začínám jak jarní květy
jako nově zasazené sémě
mou mysl plní krásné věty
a láska, znovu hřeje ve mě...

Polilas mě živou vodou
zadalas smysl mých cest
vždys byla budeš láskou snovou
pevný bod ve změti vest...

Jak slunce v naší galaxii
dáváš mi život,jsi pro mě éterem
věnečky pro tebe viji
kéž zůstala bys dítětem...

Je noc,já přemýšlím a vzpomínám
jak vískal jsem tvé vlásky
to odloučení proklínám
a v uších slyším hlásky

Tou černočernou tmou
ty hlásky ke mě doléhaj
mě lákají a zvou
jsou tvé, a já jim podléhám...

Padám tichem, tmou a dál
až končím v říší snů
tvůj ůsměv se tu na mě smál
toť odrazem mých pocitů...

Snažím se vzkřísit onen pocit
kdy vedle mě si stála
snad stále v srdci budeš nosit
můj výkřik do neznáma...

Ráno jak poupě rozkvétám
po noci plné světlých snů
leč jsem tu stále sám a sám
však se spoustou krásných pocitů....

Kéž měl bych tu moc hýbat časem
chtěl bych ho vrátit zpět
pohlédnout zase znovu na zem
na křižovatku cest...
Autor Peky, 20.01.2006
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí