Fool.

Fool.

Anotace: Jen sny.

Jeden obyčejný blázen,
co nedosáhne nohama na zem.
Žije ve svém vlastní světě
vyhýbá se realitě.

Na hlavou hvězdné nebe,
ve snách vidí jenom Tebe.
Ty jsi to jediné po čem touží,
Tvá nepřítomnost ho krutě souží.

Obejmout by Tě chtěl
a těm hvězdám vstříc
by s Tebou uletěl.
Jen tohle nic míň nic víc.
Autor Yuichi Tobi, 24.12.2010
Přečteno 320x
Tipy 3
Poslední tipující: la loba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí