Otázky pro lásku

Otázky pro lásku

Anotace: °mlátí se do hlavy pohrabáčem° aneb vždycky romanticky...

V básních vylívám svůj cit,
ne pro tebe, ne pro něho, ne pro ni,
pro lásku samotnou ve stříbrné zbroji,
že chci s ní nadosmrti žít.

A až najdu v lásce člověka,
tak ptám se, zda se láska
a o ní báseň – kráska,
zda se lidí neleká?

Zda budu básnit až
srdce shoří plamenem?
Zda si na tě lásko vzpomenem,
když se nám jenom zdáš.
Autor Jaine, 26.12.2010
Přečteno 359x
Tipy 5
Poslední tipující: Denael, Gabrielle, carodejka, ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I pouhé sny lze naplnit, přeji ti jen samé hezké snění.

30.12.2010 00:51:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí