Kletba pro zrádce…

Kletba pro zrádce…

Anotace: Nevěděla jsem přesně, kam to mám dát...tak jsem to šupla do básní...

Ten, kdo mému srdci zasadil tak hlubokou ránu, jak dýka ostrá, vyrval jeho kus a krváceti ho nechal bez pomoci.
Ten nechť slyší moji kletbu nad jeho jménem vyřčenou.

Ať nikdy nenajde chvíli klidu a štěstí vyhýbati se mu bude.

Ať jej navždy pronásleduji v jeho snech, ať cítí každičký záchvěv mé bolesti, jež mi způsobil.

Ať bodne jej u srdce vždy, když slza zaleskne se v očích mých a chvějící se dopadne z mých řas na duši vyprahlou.

Ať trpí pocitem viny, za všechny ženy a dívky, jímž též uštědřil zrádnou ránu do srdce a jizvy nikdy nehojící se, takto způsobil.

Ať jejich tváře vyvstávají mu před očima v probdělých nocích, kdy spánek zdráhá se usednout na jeho víčka.

Takto zní ortel můj, kletba má, jenž vyřkla jsem pod noční oblohou nad svící zažhnutou, nad zrádcem, jehož jméno v plameni shoří.
A tak se staň!!!
Autor Snící čarodějka, 29.12.2010
Přečteno 296x
Tipy 3
Poslední tipující: al-pacino, la loba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já vím, že nenávist vždycky zraňuje nejvíce toho, kdo ji v sobě chová, tohle jsem napsala jen, tak, tak mě to napadlo...já už v sobě dávno žádnou nenávist nemám, teď v sobě mám jenom lásku a jsem za to moc vděčná :-)

01.01.2011 19:54:00 | Snící čarodějka

To není správné řešení.Ubližuješ sama sobě.Jdi životem hrdě, s hlavou vztyčenou.Pamatuj si,že každému se vrátí co si zaslouží. Já Ti přeju do života hodně opravdové a velké lásky.***

30.12.2010 15:58:00 | jitka.svobodova

Hezká nenávist:-)neboj na každého jednou dojde...a ty jednou možná přijdeš na to že nenávist a vztek ničí nejvíc tebe samotnou...

30.12.2010 11:45:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí