Začít znova

Začít znova

Anotace: ...

Schovám slova do mraků
je tam prý město zázraků
Úzkost vložím mezi řádky
dávná láska už je tam taky...

Křehká krása ze střepů
v očích vidíš útěchu
Černá čára pod víčky
nepleť si slova z písničky....

Bílá křídla z něžných doteků
smět se napít ze Tvých rtů
Držet v ruce duhu snů
namalovat si plán dnů...

Chytit noční můru za křídla
schovat skleničku od vína
Na okno vdechnout mrazu vzkaz
všechno skončilo,už je čas


Začít znova.....
Autor Kett, 01.01.2011
Přečteno 360x
Tipy 17
Poslední tipující: sobý hnusec, vodnař, fuu, Doradan, Jiná, hašlerka, CULIKATÁ, Niky88, mida
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

píšeš tak krásně Kačenko
vždy hltám každé písmenko
a závistivcem se pak stávám
když si tvé Verše přeříkávám
ST! :-)

01.01.2011 17:22:00 | mida

A mráz ten svým dechem odpoví
že ještě dělá z ledu cukroví
a na okna dál si maluje
že paní zimu stále miluje...

01.01.2011 16:23:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí