pro Tebe

pro Tebe

Anotace: "Říká se, že některé životy jsou propojeny přes propast času. Propojeny dávným voláním, jehož ozvěna se nese epochami. Osudem."

V horkém písku se rýsuje
Odraz ledové tváře
A na bílém plátně se s boky
Jemně vlní i blednoucí přísliby.

Překrásné nebezpečí tolik
Lákavé, tajemné,
Skryté za popraskanými
Rty, ze kterých vyschla naděje.

Kapka jistoty mizí při prvním
Doteku ranního slunce,
Nemilosrdná krása si razí cestu
A srdce se podivně chvěje.

S roztřeseným hlasem mi
Osud nese odpověď,
Kterou nechci znát,
Ale nemám čas být zmatená.

Věčnost se smrskává na
Běsnění pocitů, které
Jsem zapomněla
A vichřice uvnitř mě smetla
Poslední drobky lží o kruté
Pravdě, která nemá být
Nikdy vyslovena.

Srdce žije.
Dýchá.

Pro Tebe.
Autor fuu, 03.01.2011
Přečteno 486x
Tipy 23
Poslední tipující: Sunny, carodejka, blue, Gabrielle, Dona Quixote, Judita, Skalsky Pavel, Já sám, Denael, Petbab, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Slunce zvovu vyjde
A věci se změní,
Propast v nové
Dny se promění
A nic nebude
Jako dřív...

Tráva bude
Zelenější,
My
Skutečnější
Jako naše sny.
Pravda bude
Pravdivější,
Měsic bude
Zářivější
A naše cesta
Náročnější.
...Ale jedno vím zcela jistě...
Bude to naše Cesta.
...Come what may...

05.01.2011 22:33:00 | Denael

...uvěřitelná ...

03.01.2011 07:18:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí