Jsi vana, co touhou přetéká

Jsi vana, co touhou přetéká

Anotace: ...

Z přeplněné sklenky bych usrk z okraje...
Však přeplněnou vanu? Jak s ní se pohraje?

Když dotknu se já špuntu, touha se všechna vypustí...
                   A nemyslím tím touhu, když prachy zašustí.

Vlezu-li do vany celý, touhy snad půl z ní vyteče...

                   Tak smoč se v ní jen kousek!
                                             A často, člověče!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Původně 4. 11. 2007 na
http://www.epika.epika.cz/index.php?p=dilo&c=16075,
v prosinci 2010 však admin celý web odstranil, tak dávám na Liter...
Autor Špáďa, 04.01.2011
Přečteno 363x
Tipy 39
Poslední tipující: kroužek, hašlerka, Mbonita, zenge, Lota, Danga, divoska_jaja, střelkyně1, Kubino 2, WhiteSkull, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Často já pokouším utonutí...
A věř mi Mbonito, stále chutí!

05.01.2011 00:08:00 | Špáďa

v té vaně se dá utonout:-)

04.01.2011 20:06:00 | Mbonita

I do té vany přeplněné se může brčko dát
a sedět jen tak u okraje a lahodu tu sát
a je-li ze skla vana vnadná se stylem lehce in
pak ve své slastné rozlehlosti má chutě dobrých vín...

je to docela sranda nápad...dík :D

04.01.2011 15:00:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí