Čistá nelpí na cestě tmy

Čistá nelpí na cestě tmy

Anotace: volně melodie taneční plouživá s jarní nadějí :)

Dívko ze zmrzlých slz
Jak já měl bych jít skrz
Když své oči máš
Jen pro svůj Otčenáš

Jak hledáš tu Noc
V níž hvězdiček pláč
vitráží plane
a ptá se mne moc…

Kostel za mříží
v nach svící hoří?
Proč tichá jsi socha
věřících moří?

* Vždyť víš..
* Čistá
* Nelpí
* na cestě tmy

* Vždyť víš
* Láska
* Štěstím
* květ rozezní


Dívko ze zmrzlých slz
Nyní jsem sám
a naděje hrst
skrz mříže Ti dám

Ve Tvém snu rozličném
skrýváš sluneční klíč
S ním odemkneš mříž
A cit přijde blíž

Vždyť víš..
Srdce
Nelpí
na cestě tmy

Vždyť víš
Láska
Štěstím
květ rozezní
Autor J's .., 08.01.2011
Přečteno 552x
Tipy 25
Poslední tipující: James Libustka, mida, strašidýlko-střapatý, Judita, Verena, Lota, Denael, TetaKazi, Dota Slunská, Sladkalu, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná možná až tajemná... ST

13.01.2011 21:58:00 | strašidýlko-střapatý

tato báseň něco skrývá...něco, co nutí k zamyšlení..moc líbí

12.01.2011 20:52:00 | Verena

...moc se mně líbí... :-)

12.01.2011 14:25:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí