Že přenáší láska hory

Že přenáší láska hory

Anotace: ...

Že přenáší láska hory?
No to nevím!(ale kdeže?!)
Tak proč taky nepřenese
doly nebo těžní věže?

Věř na ni(a nebo spíš ne)
ačkoliv za pusu není
láska je, co světem hýbe
a všední na krásný mění

Jestli ale nepřenese
budu za ní muset běžet...
Stejně ale je to něco!
(myslím láska, ne ty věže)
Autor kofka, 11.01.2011
Přečteno 619x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, drsnosrstej kokršpaněl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

věže za to sice taky stojí...
ale láska je láska, co si budem povídat

máš básních vždycky jiskru, nikdy nenudíš a to se mi dost hodně líbí

11.01.2011 16:50:00 | drsnosrstej kokršpaněl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí