Břichabol

Břichabol

Anotace: aktualizováno...

Uhas ho!
Hoří pořád plamen
v bolesti břicha
pod kůží kámen
pod vrstvou z tuku
tětiva luku
napjatá
KDE JSI, když volám
když voláme spolu?
Zmizela podstata
v ukrutném břichabolu
oba prázdnošťastní po svém -
- každý u jiného stolu
Autor Elvíra Adamsonová, 12.01.2011
Přečteno 563x
Tipy 7
Poslední tipující: váhy, CULIKATÁ, Gabrielle, V.N.Losinský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí