...

...

Láska vybrala si špatného favorita - mě.
Zklamání za zklamáním
a moje zranitelnost neukrytá.

Zvláštní,
jak umí býti láska pomíjivá,
tak proměnlivá,
když maluje a kreslí veselé obrázky
do tvého srdce,
které pak smaže jen jedním tahem,
začerní uhlem
a škrtne je tužkou
jako špatnou rovnici.

Rozezní Tvoje srdce jako zvon,
a utichne
jako zvuk klávesy,
co poprvé zazní a časem ztratí tón.

A tak zase končí,
příběh té lásky
co vzala iluze
a naději na štěstí.
Autor Philosophic Theory, 12.01.2011
Přečteno 288x
Tipy 5
Poslední tipující: Samantha Graham, Cassée Moteur, Fungal, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí