Nerovný boj

Nerovný boj

Anotace: Nenech ji zakořenit..

Ve tvém nitru, uvnitř tebe-
syrová, prostá, věčná.
Ona na povrch se dere
k jasnému cíli určená.

Sžírá ti mozek i srdce,
nedává spát.
Do uzlu váže ruce,
nebudeš umět milovat.

V očích svítí,
ústa ovládá,
už uvadá kvítí-
to láska boj nezvládá.

V koutě duše
leží schoulená,
kde kope do ní suše,
nenávist tebou zvolená.
Autor vox animi, 13.01.2011
Přečteno 319x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí