Když prsty bubnují...

Když prsty bubnují...

Anotace: ...

Prsty jemně vybubnováváš rytmus
zkouším text v tvých očích číst
poslouchám mlčky tichou melodii
a čas mění se na notový list

dnes pár hřejivých paprsků
nechalo mě Slunce pro tebe vzít
nahradila jsem jimi struny kytary
až dotkneš se jich budou létem znít

jarem lehoučce dýchl vzduch
do řas vpletl šum křídel motýlů
prsty jemně vybubnováváš rytmus
a úsměv můj má zpět svou sílu...
Autor Sparkle, 15.01.2011
Přečteno 280x
Tipy 15
Poslední tipující: labuť, WhiteSkull, Štěpina G, Squat_the_world, Gabrielle, Žqáry, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí