Minulost

Minulost

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=fF28naiCz5Q&feature=related

Neber mi sen
a z dálek vrať touhu
Pohlaď mě po tváři jen
a uber v srdci zlobu...

Chci zažít ten pocit
že samota je daleká
Vnitřní hlas se mi chvěje
jsem snad zbabělá?

Jsi blízko jako nikdy předtím
tak proč se bojíš lhát?
Nechci osudem klít
to nejsem já...


Proč se nesmím vůbec ptát
jak všechno tohle skončí
Chtěla jsem být jen Tvá
minulost, co se na vždy loučí...
Autor Kett, 16.01.2011
Přečteno 342x
Tipy 18
Poslední tipující: Doradan, Niky88, mida, Javavia, sobý hnusec, hašlerka, kroužek, Květka Š., strašidýlko-střapatý, Jiná, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí