Vnitřní rozpor

Vnitřní rozpor

Anotace: Zmatenost a chaos uvnitř cítím.....

Jak kdyby voda untitř vřela,
jak kdyby jasný cíl viděti nebylo,
V té chvily touha má se rozpoměla
a srdce mé pochopiti nechtělo.
Jak správně svět a lidi milovat,
když nenávist a láska jsou si tak blízko
City mé nejde tak snadna maskovat,
Nejde nic dělat jen tak na oko,
Když pln sem vnitřního rozporu.
Autor vOrange, 17.01.2011
Přečteno 287x
Tipy 2
Poslední tipující: PaGy, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí