Maličkost z mých citů k Tobě

Maličkost z mých citů k Tobě

Anotace: Miluji Tě, co víc říct...

Letím s Tebou do mimoreality činů,
cítím k Tobě tolik, že občas trochu dusí
a prokazuje svou vinu...
- mé srdce, že jen pro Tebe tu buší.

Pak tiše naslouchám jak v noci lehce dýcháš,
usínám vedle Tebe šťastně
a Ty s mými city rozbouřeně mícháš.

Pro Tvůj dotek šla bych klidně tam,
kde andělé si zpívají.
Jsem tak šťastná, že Tě mám,
sny v mý hlavě u Tebe mě skrývají.

Možná nespočet dlaní se Tě dotýkalo,
ale nikdo s tím citem co já.
Chci aby se Tvé srdce i tělo roztékalo,
jako to moje, z toho že jsi má.

Tisíce nocí v Tvým objetí nebylo by dost,
milióny polibků z Tvých rtů mi nestačí.
Když dotýkáš se jiných já mám zlost
a když mě, mé srdce se prudce roztočí
a hlava zatočí, a točí se dál....
Autor Leonkaaa, 18.01.2011
Přečteno 493x
Tipy 10
Poslední tipující: Spadlá z nebe, jenkin, carodejka, CULIKATÁ, Nick Name, labuť
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Něco mi to připomíná hezké

26.01.2011 10:47:00 | jenkin

Krásné maličkosti, ze kterých se rodí láska.

18.01.2011 23:11:00 | carodejka

děkuji :)

18.01.2011 20:08:00 | Leonkaaa

Plná něhy a toužících dlaní...

18.01.2011 20:05:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí