Monolog s oblohou

Monolog s oblohou

Anotace: ne vždy jsou odpovědi na otázky

ach, vy hvězdy zářivé
povězte , kdo a něm myslí
já v srdci mém, mám jen pouho pouhé stíny

ach, ty vlahý večere
pověz kdo básně pro mě skládá
dny jsou pusté a to nemám ráda

ach, ty tmavá obloho
jaká tajemství ty skrýváš
řekni vše, co víš
řekni vše o čem sníváš

odpovědí se nedočkám, marně budu čekat na ně
již navždy zůstane mi pohled plaché laně
Autor Metal Lady, 19.01.2011
Přečteno 309x
Tipy 5
Poslední tipující: Matsuyama Tatsuko-chan, Annie the wolf, Any 4, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí