Čekání na vlak

Čekání na vlak

Anotace: ...

Na nádraží na vlak čekám,
ty už si mi odjel,
za hodinu se až dočkám,
včera ti vlak ujel.

Chtěla jsem být jenom s tebou,
copak to je snad hřích?
Chtěl si dát přednost škole před mnou,
smutná z toho byla bych.

Možná jsem to přeháněla,
prosím odpusť mi to,
snad jsem i trochu hysterická byla,
nemohu za to.

Že tě mám ráda,
to ty víš,
neměj mě za hada,
snad odpustíš.
Autor Romana666, 20.01.2011
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí