Vzdálená

Vzdálená

Anotace: cítím...

Cítím vůni tvojí kůže
cítím vůni, vůni muže
cítím dotek na své tváři
cítím vůni stromů v září
cítím tvou dlaň uvnitř té mé
cítím tě blízko ač sami jdeme
cítím pohled co mě laská
cítím že jsem tvá kráska
cítím sebe uvnitř tebe
cítím teplo co mě zebe
cítím tebe tys´ má láska
cítím tebe tys´ má vráska..
Autor zaba.zuzla, 20.01.2011
Přečteno 274x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a pak že necítí...

01.04.2012 20:31:24 | enigman

Není kůže jako kůže :-)

01.04.2012 20:33:44 | zaba.zuzla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí