Defenziva

Defenziva

Anotace: Bráním se bráním...

Nechci se vzdát pocitu,
který cítím když jsem s tebou
Chci jen vědět že jsi tu,
že zahřeješ mi ruce co zebou.

Nechci se vzdát souznění,
které cítím když jsem s tebou
Žádná jiná snad není
tak jako já sama sebou.

Měj rád moje vrásky, moje slzy
i mou mysl, moji duši
i můj vztek co hned mě mrzí
i mé srdce co se dusí.
Autor zaba.zuzla, 20.01.2011
Přečteno 277x
Tipy 2
Poslední tipující: Sladkalu, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká, povedená...líbí

24.01.2011 16:50:00 | Sladkalu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí