Tvé hebké rty

Tvé hebké rty

Anotace: Jedna pro moji milovanou Alenku :-*

Sbírka: De amore et alia

Tvé hebké rty, na mé se tisknou,
a ty mé polibek vrátit ti risknou.
V tento okamžik cítím se šťastný,
a rád ustrnu v této krásné pasti.

Když za ruce se chytíme,
tak spolu k oblakům letíme.
S tebou prožívám všechny krásy světa
a co k tobě cítím nevyjádří žádná věta.

S tebou my všechno dává smysl,
a naše láska chrání my mou mysl.
Bez tebe bych dneska byl na dně,
ale s tebou životem kráčím ladně.

Když píši tyto verše, myslím na tebe.
Já snad začnu se i učit, to všechno pro tebe.
Ty jsi tím co je zváno dokonalé,
jsi tou co je krásná a chytrá neskonale.

Šťastný jsem jen když jsem s tebou,
a je pro mě těžké býti bez tebe.
Pořád myslím kdy tě opět spatřím,
a ty víš že tvé srdce vlastním.

Já vlastním srdce tvé a ty vlastníš to moje,
všechny mé city a láska patří navždy jen tobě.
Jsi ta kterou mám nade všechny rád,
a vím že s tebou nechci být jen kamarád.
Autor Jiskroid, 21.01.2011
Přečteno 509x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí