Krajinou srdeční

Krajinou srdeční

Anotace: možná to tak nevypadá, ale je to o ní(o lásce)

Kdysi přišel první mráz,
duše se vždy zachvěje,
čeká ji let, či strmý sráz,
led, strach a závěje…?

V lese není cesta,
která by Tě vedla,
a jak voláš meziměsta
vločka na mě sedla.

A do mě se vklíní,
rovnou k mému bytí.
Nad princeznou stíní
reci v boji lití.

Chybí už jen velká kola,
v nichž ložiska se točí,
osudem vepsán mi bol a
pohled do Tvých očí.
Autor Paulus Septimus, 22.01.2011
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí