Láska a smrt

Láska a smrt

Anotace: Láska tě jednou zabije

Když vídám tě na chodbách ve škole,
nemyslím na nic jiného než na tebe.

Si ta nejpůvabější dívka na světě,
ano dívat se přímo na tebe.

A když přídu domů a sednu k počítači,
dívám se na tebe a na tvé krásné oči.

Neumím sice vyznat moc své city,
ale doufám že tato básen' pomůže mi

Tak jsi ji přečti a řekni mi co ke mě cítíš,
protože jinak mě tu už nikdy neuvidíš.

Dal jsem tuto básen' na internet,
v domění že si jí přečte celí svět
aby věděli jak sem zemřel a proč sem trpěl.

Pak přišla ta hrozná věc,
ona neodpověděla !

Tak já vzal jsem si svůj život,
a řekl mému příteli at se zbaví mého těla.

Jen kvůli lásce to asi ona to tak chtěla
Autor Stoone, 22.01.2011
Přečteno 317x
Tipy 3
Poslední tipující: Vampyrella, Any 4
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ze začátku tak nadějná a ke konci to zklamání, má to spád, ale rozhodně si život neber! ST - jen pro tebe za odvahu!

22.01.2011 20:14:00 | Any 4

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí