oči s podtextem

oči s podtextem

Anotace: tu největší lásku nikdo nikdy nenajde to sem řek já lautr šmitec hergot fagot

Oči
Nastražená chvíle na fotce
Oči
Jsou nastražená chvíle na fotce
Oči ty tvé
Jsou ty nejkrásnější oči na fotce
Jsou to oči jako země
Jsou tak zlé, něžné a jemné
Jsi zlá, něžná, věrná, nevypočítatelná
Číslice na, na stromě
Jsem z tebe na větvi, ó má

Podtext
Čtu vám mezi řádky, otáčím list, řežu ho
Hledám podtext, slova nevyřčená
Někde musí být
Hledám ho
Věřte mi, najdu ho
Autor Jan D., 23.01.2006
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí