Poslední snění

Poslední snění

Anotace: Tvořeno společně s Barborkou Kubíčkovou

Až zapomenu na svůj hněv,
až srdce utichne.
Poslední dech stane se vzpomínkou,
květy růží k zemi se sklopí.

Čiré kapky z očí princezen
budou líbat dlaždice pohřební síně.
A tajná přání zůstanou nesplněna
v prostoru nekonečna.

Zlíbám něhu čajových lístků,
až nadno šálku života.
Poslední okamžik bytí
stane se osudem.

Závoj snění halí
nahá těla vzpomínek na dny plné slunce.
Lesní víly ti vařily nápoj zapomění,
a ty, omámen, jsi mne neviděl.
Autor Kordula Tomáš, 24.01.2006
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá myšlenka

24.01.2006 08:38:00 | Skalnička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí