šampion

šampion

Anotace: smutná ale i to se může stát. Mě se to stálo málem také, kdybych něměla přátelé, které mi pomohli

V slzách dívka z lože vstala.
Byla celá rozechvělá.
Důvod proč brečela byl on,
jak se ve filmech říká: " jejího srdce šampion".
Nevěděla co dál dělat má
prý ho velmi ráda má.
On ale ne a v tom problém byl,
lásku k jiné dívce vůbec netajil.
Vzala nůž a párkrát řízla,
teď ji po rukách krev tekla.
Už nebrečela, už ani nic neřekla.
Už totiž UMŘELA!!!
Autor deeaka.a, 24.01.2006
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí