temnota v srdci

temnota v srdci

Anotace: ..

anděl temnoty
přišel pod pláštěm tmy
vkrádá se knám do domu
odvrací od nás štěstinu

co měli jsme v čera na dosah ruky
to dnes od nás utíká mílovým kroky

láska bojí se temnoty
temnota však se usídlila v mém srdci
po lásce tu není už stopy
nenávist prahne mou myslí

zármutek plene v mé duši
co bylo už není
podlé myšlence podlehla si
podlé osobě uvěřila si
Autor seh, 26.01.2011
Přečteno 395x
Tipy 7
Poslední tipující: Anjesis, Snící čarodějka, Giginka, Lenullinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...krásné...

27.01.2011 15:17:00 | Snící čarodějka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí