dávná

dávná

Anotace: ..

v očích tvých utrpení se značí
rozum tvůj kalí ti smutek
osobu dávnou potkala jsi
tu osobu jenž vidět jsi nechtěla

láska dávno ztracená
sedí ted kousek od tebe
ztracená osoba
jenž vidět jsi nechtěla

smích a radost číší z ní
a však z tebe prýští
smutek a zármutek
city zrádné
radíti špatně
Autor seh, 26.01.2011
Přečteno 263x
Tipy 5
Poslední tipující: Anjesis, Snící čarodějka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí