Oddělená

Oddělená

Anotace: a tak jí azvřelia doufali, že to přejde a nepřešlo...

v rzuce svírám knížku modlící
úsměv již dávno zmrzl mi na líci

slova bible, co to znamená?
jen naškrábaná písmena

útěchu nenacházím v nikom, v ničem
tělo mé dávno ovládané chtíčem

odešel jsi, mě zanechal v kláštěře
marně teď buším na dveře

z těch zpropadených zdí, nepustí ěm ven
den je jako noc a noc je jako den

marně můžu snít o tom jak ybch tě chtěla
v jednu chvíli jsem tě měla!

odsoudil jsi mě k životu v šedi
venku v parku hrají si děti

chtěla bych jedním z nich být
už nic ani lásku necítit

toužím po tobě
jako pohan po modle

nechal si mě bohu ať ten si semnou poradí
i láska i ta jednou zradí

chtěla bych tě za ruku vzít
a šeď ze života smýt

chtěla bych se milovat pod širým nebem
a cítit jenom a jenom tebe
Autor Metal Lady, 27.01.2011
Přečteno 282x
Tipy 4
Poslední tipující: Matsuyama Tatsuko-chan, ZILA78
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

souhlas... ale téma je super...

30.03.2011 17:07:00 | Matsuyama Tatsuko-chan

Je pravda, že některý rýmy jsou umělý. Když nevíš, s čim rýmovat, zaimprovizuj. Prostě něco vymysli, vyhoď to, zaměň pořadí...

Ale oproti básni Stáří je tohle velice povedené dílko ;)

18.02.2011 19:44:00 | Corsica

díky za názor:) kritika je potřebná!:)

28.01.2011 14:10:00 | Metal Lady

první půlka se mi i líbí, ale tím rýmem "šedi/děti" to jde úplně do háje.

27.01.2011 20:18:00 | Grimble Gromble

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí