Asi...

Asi...

Anotace: když to není láska, netrvá... staromódní názor, asi... ale...

Láska je věčná,
asi.
Odsouzenec citu
a vězeň krásy,
rozedraný

Nový den,
pro stejné déja vu a stejné ach.
Nový den.
Bez konce věků
jeden úder srdce,
jedna vteřina na onom světě.
Věčnost

Prsty jemně kloužou
po zašlém lesku černobíle zachycené
vzpomínky,
hladí prázdný papír,
jediný objekt lásky.
A zas upadájí
do klína

Co všechno je ukryto
v záhybech sukně ze zapomenutého večera?
Celý život,
jediný okamžik
- velký třesk.
Rozsudek

Největší zbraní,
to co neváží nic,
jako hrouda ryzího zlata tíží
hruď.
Zvedá se a zase klesá
v lehkých oddeších
touhy

Láska je věčná,
asi...
Autor Morsia, 27.01.2011
Přečteno 342x
Tipy 15
Poslední tipující: Helena Lovecká, čas.běží, CULIKATÁ, Gabrielle, labuť, Kars, Květka Š., Linzerka, James Libustka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmmmm .... dobré ... ST

31.01.2011 18:02:00 | Helena Lovecká

Ne asi, určitě, to jen lidé se k ní někdy chovají dost krutě

27.01.2011 18:12:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí