Okénko v džínách

Okénko v džínách

Anotace: ...

Poprosím skvostný úsměv
- sultána tvé mimiky -
ať se ještě chvíli zdrží
v komnatě tvé půvabné tváře

doprovázený cinkotem hlasivek
které oslavují nádherné vyznění

rozpustilého smíchu

Sloužím svému pohledu
a tak zavřu do pěstí
veškeré okolí
ať může nerušeně sáňkovat
po tvých obloučcích

škrtnu v hrdle všechna slova
co se ti chtějí klanět
propustím je jako
beznadějně nevýstižná

pak si jen k tobě sednu
pohladím nahé koleno

a řeknu

že tvoje blízkost je jako
nepřetržitý výdej
kouzelných gest a vůní
které se nedají ani pojmout

přesto se chci o to stále pokoušet ...
Autor smudlinek, 28.01.2011
Přečteno 323x
Tipy 12
Poslední tipující: Žqáry, labuť, ZILA78, CULIKATÁ, hanele m., Gabrielle, Prinzeschen, Lota
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...a slza mně ukápla...

28.01.2011 19:10:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí