Samota...

Samota...

Anotace: momentální pocit...

Smutek ubíjí mou duši,
tak prázdné jsou mé dny.
Kdo z vás asi tuší,
jaké já mám sny?
Po čem srdce touží,
co by si tak přálo?
Jediné ho souží,
že lásky je tak málo.
Už mě vážně nebaví,
sama chodit spát.
Samota mě zabíjí,
jak jedovatý had.
Jed mi v žilách koluje,
prý pomalu mám umírat.
Jenže srdce bojuje,
stále umí milovat...
Autor Dee02, 28.01.2011
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí