Vrať se...

Vrať se...

Anotace: chci být s ním...

Puká mi srdce, to smutek ho plní.
Podej mi ruce, i když oba jsme jiní.
Vždyť ty máš všechno, co u mě schází.
Jenom se podívej, svět na nás sází.
Není to těžký, přece stačí jen chtít.
Po ničem netoužím, než tebe mít.
Spolu bylo nám hezky, netřeba slova.
Tak dej tomu šanci, zkusme to znova.
Já tomu věřím, že patříme k sobě.
Zase se potkáme ač v jiné době.
My jsme si souzeni, proč nechceš to chápat?
Přece tě nebaví, pořád srdce nám drásat.
Kdy už to pochopíš, že je to náš osud?
Už nebudem nešťastní, tak jako dosud.
Doufám jen, že bude to brzy.
Doufám, že dřív, než dojdou mi slzy.
Autor Dee02, 30.01.2011
Přečteno 321x
Tipy 5
Poslední tipující: Live to fight, Šerák, CULIKATÁ, kejtyyy
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to hodně štěstí:)...vskutku pěkná:)

30.01.2011 16:52:00 | Šerák

Děkuju :o)

30.01.2011 16:47:00 | Dee02

Výběr některých rýmů se mi sice nelíbí, ale je vidět že je báseň psaná od srdíčka.. Držím palce!

30.01.2011 12:07:00 | kejtyyy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí