Ztracená čarodějka

Ztracená čarodějka

Anotace: věnováno mému příteli se vzkazem...drahoušku moc tě miluji, a nikdy tě nechci ztratit, protože by to byla ta nejhorší věc, která by se mi mohla stát :-*

Když temný soumrak na město padá,
Má duše po tobě velmi strádá.
Tvé oči pokoj mi nedají,
Stále vidím je, ve světle lampy blikají.

Hlas tvůj slyším, jak konejší mě,
V hořkém bdění a chladné samotě.
Chtěla bych polaskat vlasy tvé
A polibkem zahnat noční můry zlé.

Stále na kůži cítím dotyky tvé,
Dotyky rukou tvých, horké a vášnivé.
Hořká samota jen mě jímá,
Jen ta smutná černá dáma mne objímá.

Náhle však tiché kroky slyším,
Pohlédnu z okna a tebe vidím.
Tvé oči září mi jak hvězdy,
Jak dvě pochodně prorážející hradbu tmy.

Srdce mé radostí bije,
A duše má nedočkavostí se chvěje.
Prosím rychle obejmi mě a polibek mi dej,
Ať kolem nás roztančí se vloček rej.

Mě není žádné pomoci,
Jsem celá již jen v tvé moci.
Kdysi byla jsem královnou temnoty,
Čarodějnicí, jež nebála se samoty.

Já pravidla magie určovala
Ostatním mágům osud psala.
Teď jsem kouzly tvými spoutána,
Navěky s tebou, již nikdy sama…
Autor Snící čarodějka, 30.01.2011
Přečteno 356x
Tipy 2
Poslední tipující: Tendilë, jára spots
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí