EYES

EYES

Anotace: (Everyday´s Love)

Fascinují mě ty oči,
Ty dvě studny nekonečna,
Padám do nich horem pádem,
Odbíjí mi závěrečná.

Plavu v nich na zádech,
Užívám si jejich lásku
A ta svině pitomá,
Vodila mě na provázku.

Já debil se topím,
Kochám se jak jsou modrá
A ta svině pitomá,
S kýmsi kdesi šoustá.

Miloval jsem její pohled,
Miloval ty čáry
A tu fotku v rámečku,
Roztrhám na cáry.

Jak se dostat z očí ven?
Jak to všechno skončit?
Musíš mě ty svině pitomá,
Koutkem slzy vytlačit.

Stojím si tak na ulici,
Koukám na ty oči,
A hned jsem si uvědomil,
Že jsem zase v ….
Autor Koza3, 01.02.2011
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí