ASHES TO ASHES

ASHES TO ASHES

Anotace: (And dust to dust)

Jak se toho zbavit?
Jak to vyrvat ven?
Moje srdce zlomené,
Leží pod drnem.

Chtěl jsem vše,
Chtěl jsem moc.
Nezůstalo nic,
Jenom širá noc,
Tlačí na mou hruď,
Volám o pomoc.

Volám proti zdi,
V téhle prázdné jeskyní.
Zdáli kdosi odpovídá,
Je to muž, jsem to já.

Zlomil jsem jí srdce,
Zatemnil tu zář,
Zmuchlal jsem tu lásku,
Zapudil tu tvář,
Schoval svoje city,
daleko pod polštář.
Pod hromadu kamení,
Probudil to ničení.

Všechno hoří, všechno shoří,
Koukám na tu záři
A proklínám tu tváři,
Tváři mojí osoby,
Ničející osudy.
Všechno lehá popelem,
Nikdy už se nesejdem.

Mrzí mě to, to je málo,
Ptáš se, zda to za to stálo.
Vítr, který fouká,
Který popel rozfouká,
Novou naději zasadí,
Novou lásku vytvoří,
Tvoji tvář zas probudí.

A tady končí láska
A tady končí naděje
Zaplaveni popelem
Stejně jako Pompeje.
Pouto naše roztrhlo se,
Láska naše ztratila se.
Autor Koza3, 01.02.2011
Přečteno 331x
Tipy 8
Poslední tipující: James Libustka, Sladkalu, strašidýlko-střapatý, Květka Š., Tamara, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tuhle báseň jsem psal v zimě roku 2009, když jsem prodával od rána do včera vánoční stromky, byl jsem promrzlý až na kost, zklamaný z žen a sám sebe a hlavně po dvou flaškách rulandského šedého... kvalitní ročník :-)))

01.02.2011 13:53:00 | Koza3

Ještě před nějakou dobou, bych Ti napsala, že jsme na tom stejně. Dnes Ti musím napsat, že bolestí jsem si prošla a lásku zase obnovila a našla. I zázraky se dějí...a Ti je moc přeji.

* * * *S T * * * *

01.02.2011 11:39:00 | Tamara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí