AMO ET ODI

AMO ET ODI

Anotace: ...

Laska když zavládne,

nastane kouzel čas,

tvé tělo ovládne,

chtíčem se zmítáš zas.



Pak láska odejde,

ztratil jsi smysl,

však ze srdce nesejde,

je temná mysl.



Zapomnění je drahý dar,

jak ho jen nalézt?

Kam koukneš samý zmar,

do díry zalézt.



Amo et odi.

Nenávidím a miluji.

Dávám jen škody.

Jen černě maluji.
Autor Rudolf z Falknova, 01.02.2011
Přečteno 366x
Tipy 20
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Siwa, Denael, Lea Aura, Trystan ap Tallwch, Mbonita, Niky88, Mausik, Anjesis, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska život dává
a taky zraňuje
Láska, ta síla pradávná,
dává smysl tomu,
kdo za ni bojuje.

(Přestože někdy bolí.)
ST

03.02.2011 12:50:00 | Denael

Hezky si vykreslil lásku mnoha tváří.

01.02.2011 21:28:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí