Poslední slova poslední kapitoly

Poslední slova poslední kapitoly

Anotace: Bolí víc zklamat než být zklamán?

Promiň mi ten klam,
jímž smetu vše v cos věřil.
Já nechci šarlatové písmeno
na svém štítu znovu nést.
Brzy spal svoje slzy,
vzpomínky uchovej do alba.
Zazelenají se zas louky,
zrodí se nové naděje.
Autor Andy Darcness, 02.02.2011
Přečteno 351x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí