S každou příčkou

S každou příčkou

Anotace: Anotace: Tak tohle si vymyslela moje tříletá cera, žebřík do nebe.... Jen já si to představila trošku jinak. :-)

Žebřík do nebe,
pro mne i pro Tebe.

Každou příčkou stoupáme výš,
ten beztížný stav brzy pocítíš.

Starosti dole zůstanou
máváme jim, nashledanou.

Každou příčkou stoupáme výš,
ten beztížný stav brzy pocítíš.

Úsměvy krásné máme,
radosti si užíváme.

Každou příčkou stoupáme výš,
ten beztížný stav brzy pocítíš.

Do mraků se propadáme,
nic kromě sebe nevnímáme.

Každou příčkou stoupáme výš,
ten beztížný stav brzy pocítíš.

Milovat se spolu,
nemuset nikdy dolů.....

Každou příčkou stoupáme výš,
ten beztížný stav brzy pocítíš.
Autor Mil, 12.02.2011
Přečteno 296x
Tipy 3
Poslední tipující: Helena Lovecká, Danga, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí