Ta nejdražší,nejcenější a nejúžasnější žena pod sluncem

Ta nejdražší,nejcenější a nejúžasnější žena pod sluncem

Anotace: ...

Ty jsi ta moje nejdražší,
kterou si nikdo nekoupí odemne,
ani světa milionář nebohatší,
ani ten tolik peněz mít nebude.

Jsi pro mne to nejceněší,
co v životě mohu mít,
nic mne tolik nepotěší,
jako ten tvůj smích.

Nejmilejší pro mne si taky ty,
milejší holka snad neexistuje,
klidně můžeš mít nějaké námitky,
nemyslím že někde taková je.

zbožňuju to,že když potřebuju,
obejmout nebo jenom pohladit,
tak že to u tebe vždy najdu,
vždy mne dokážeš dobře naladit.

Také nevím proč jsi to zrovna ty,
proč zrovna ty si tak úžasná,
lásko,prostě tě velice miluji,
chci tě stále,můžeš si být jistá.
Autor Dubínek, 13.02.2011
Přečteno 494x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí