Věrnost

Věrnost

Anotace: ...

V lásce i smrti budu stát po tvém boku, budu tvým stromem i nožem
Stromem k slzám tvým, nožem ke krvi tvé
Jen mě nech ve stínu tvého života oto jediné já na kolenách prosím tě
Prosím a plním číši slzamy svými pro tvé studené rty
Mlčky okouzlen tvou krásou ležím bez pohybu v rakvi mé
Noc chladná a prázdná jako srdce tvé bez citu jež by potěšilo srdce mé, láskou plné po okraj krvácí bez tebe a bez chladu tvého, jež tak vrouzně miluju
Krev ti stéká k nohám, leč umřít pro tebe by byl dar
Dar který dávám vám má paní, já váš věrný sluha na pokraji smrti
Smrt nebo vysvobození není v těchto slovech rozdílu
jen věřím že vás tímto daram potěšíma nadále budete trápit všechny své milované
Loučímse s vámi paní má, navždy věrný.
Autor Darkness, 13.02.2011
Přečteno 371x
Tipy 2
Poslední tipující: Anjesis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná, k tomu se nic jiného dodat nedá

19.02.2011 11:29:00 | Anjesis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí