Maličký kouzelný lhář

Maličký kouzelný lhář

Anotace: Nebudem to rozebírat...

Tak zas možná zítra
se probudím a budu si přát,
aby byl to jen sen,
kde budeš mi lhát
o tom, jak moc mě máš rád.

Lháři,
co se tak snažíš,
když nechceš mi ukázat tvář
musí mi stačit,
že jsi můj kouzelný lhář.

Zabíjím samotu,
když skládám ti básně,
ty lháři maličký,
co lžeš tak krásně.

Svými lži jsi mi
do vína naději nalil
bez ohledu na výjimky
do srdce šípem mě střelil.

Kouzelný lháři
tvé číslo v diáři
bych chtěla mít.
Bez tebe strašně a s tebou krásně!
Vidím to jasně:
s tebou mé srdce začalo bít.

*Tak zase zhasni
ať můžu věnovat se básním*
Autor Philosophic Theory, 13.02.2011
Přečteno 344x
Tipy 6
Poslední tipující: Samantha Graham, Fungal, Petbab, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí