Pan Božský

Pan Božský

Anotace: Děkuji ti že jsi:-)

Když ranil mé srdce Pan Nikdo
pak myslela jsem že se ztrácím v něco
To přilítla rána do srdce mého
To já ucítila zase lásku z něho

To když Pan Božský vstoupil do hry
to já ucítila dotek prohry
Né že bych prohrála svět
já prohrála bolest a vztek

To on mě zbavil utrpení v srdci mém
to on vzal do náruče mě
Mě jenž osud mi kladl překážky
To mě si Pan Božský vybral navždycky

To když protančili jsme kecky v noci
to pokaždé cítím doteky kočky
Doteky Pana Božského já cítit chci
Neustále líbat a hladit to já chci !!
...MILUJI TĚ....
Autor vlcatko, 15.02.2011
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí