KDO ZE SRDCE DÁVÁ

KDO ZE SRDCE DÁVÁ

Anotace: .... tato mi byla věnována :-))- že nevíte kým?? :-) Posíláme pozdravení Hančí, Cecilce, Anibě atd. .... a VŠEM! Čteme si vás se Sluníčkem a díky za dílka ... :-) Pááá Dalimilka

Kdo ze srdce dává,
dává víc....
Naše láska je hravá,
já nežádám víc ....
Chci hladit tvé vlásky,
jak větřík naděje....
Denně tě živit kouskem lásky
a vidět tvou tvář, jenž se usměje...
Také rudá ústa, co voní po růžích....
Slyšet tlukot srdíčka a vnímat cit
co vkrádá se pod kůži...
Autor Dalimila, 26.01.2006
Přečteno 701x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (9x)

Komentáře

Kto zo srdca dáva
dáva viac
TEBE aj TVOJÍM priateľom
dávam
PAC

26.01.2006 11:56:00 | džemo

Krásná básenka...
přeji tobě i tvému Sluníčku,
ať vaše láska trvá... a trvá...
možná je to přání zbytečné,
však věř, že opravdu srdečné!! :o))

26.01.2006 09:08:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí