Na křídlech lásky

Na křídlech lásky

Anotace: :)Zamilovaná, jak malá holka :)

Sbírka: Okvětí melancholie

Jen těm chvilkám
strávených v objetí,
kdy naše srdce volná jsou,
nikoli v zajetí.

Jen těm dotykům,
co splynulé jsou s těly.
Okamžik nebeský,
tisící zásah Amorovy střely.

Jen těm pohledům,
co do nás se vpíjí.
Sličním slovům tvým,
která mi teď tak chybí.

Láska je den s nocí.
Láska je čarodějka s mocí.
Láska je touha a sen.
Láska je touha.
Touha je sen.
Sen je láska.
Láska jsi ty,
láskou jsou naše pocity.
Autor Dullsinea, 18.02.2011
Přečteno 523x
Tipy 3
Poslední tipující: Aurora., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi ta návaznoust, jako spirála, která graduje.:)

26.03.2011 10:41:00 | Aurora.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí