Tma

Tma

Anotace: Toto je velmi pesimistická báseň, kterou jsem napsal v 15ti letech, takže aktuálně zhruba před 6ti lety. Jsem rád, že jsem tuto báseň ještě našel, z této pesimistické doby, z 15ti let, mi skoro žádné básně nezbyly.

Sbírka: Koho nejvíc milujem?

Bloudím tmou se slzami v očích,
sám a sám velkou tmou.
Chci toho hodně, chci něco víc,
něco co je drahé, lásku tvou.
Jsi jako hvězda, co na cestu mi svítí,
každý den jí nosím růžové kvítí
a ty, přešťastná, daruješ mi úsměv.
Jsem na tom zle, je mi smutno
a dobrý pocit - úspěch,
nepocítím hned a snadno.
Jsi jako ta květina,
červená růže barvou oslnivá,
jsi moje Martina a tebe mám rád!
Autor Virteal, 18.02.2011
Přečteno 409x
Tipy 3
Poslední tipující: Lucerna, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí