Ta poslední, ta pravá.

Ta poslední, ta pravá.

Anotace: Věnováno Nině. Nevím, jestli to vyjde, ale ona je podle mě skutečně ta pravá. A protože věřím, že se mi to splní, je tato báseň poslední ve sbírce Koho nejvíc milujem.

Sbírka: Koho nejvíc milujem?

Ty jsi tak daleko a já chci být jen u tebe,
tak změním svůj život a vzlétnu k tobě do nebe.
Mám horkou půdu pod nohama,
tvé oči jako klenot září,
pojď, strávíme večer pod hvězdama,
snad vykouzlím úsměv na tvé tváři.
Pak si sednem ke stolu, zapálíme bílou svíčku,
budem si povídat, budem se smát,
já tě chci milovat, tebe i tvou dušičku,
o nás dvou přemýšlet, u srdce tě hřát.
Ty jsi tak úžasná ty můj sladký Jerry,
s tebou chci zůstat v dobrém i ve zlém.
Tak prosím tě, prosím! Žij se mnou a miluj!
Sejdi se se mnou a nebuď jen snem.
Autor Virteal, 19.02.2011
Přečteno 471x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí