Komu patří srdce mé?

Komu patří srdce mé?

Anotace: ,,,

Vždy jsi chránil srdce moje
Nevzdal ses žádného boje
Řekla jsem že tě Miluju
Proč?teď toho lituju
Nevím co se se mnou děje
Nebe nad námi leje
Ať je to jen hrozný sen
Komu patří srdce mé?

Ty jsi tak hrozně jiný
Pod Lípou jsme spolu byli
Tiše jsme se vznášeli
Květinami kráčeli
Tvý oči modrý
Srdce mi probodly
A já plachá láň
K zemi klesám..

Komu patří srdce mé
Na to nestačí jen den..
Komu patří srdce mé

Je tvé…
Autor Lukika, 18.11.2004
Přečteno 1227x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí