Pád princeznej

Pád princeznej

Anotace: maličká princezná, zabila anjela

Čistá a nádherná,
Princezná nevinná
Zabila anjela.
Anjelik maličký, krídla rozpínal, nepoznal krásu slobody.
Anjelik prekrásny, miloval princeznú, padol pre ňu.


Stratila jeho tvár, skôr než ju mala,
Nedovolila mu, doviesť ju do raja.

Tak preto, posledný krát, bude tu stáť
Na križovatke tratí, kde ťa navždy stratí ...
Autor Claudia Galliardi, 25.02.2011
Přečteno 311x
Tipy 1
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí