Lásko moje

Lásko moje

Anotace: Láska je jako květina

Lásko moje…
Jsme jako oheň a voda
Co se k sobě vrací zas a znova
Někdy je smích to nejcennější co máme
Jindy zas za výčitky největší daň dáme
Přesto pořád nejsme spolu
A dokopáváme se do hrobu

Vzpomínáš na první den,
Pro mě to byl hrozný sen
Avšak cestu k sobě jme si zvolili
A kytku přátelství zalili
Proč ta kytka vadne
Když voda je tu
Proč k tobě jiná padne
Proč tolik muk.

Na vodu nedosáhnu
A kytka zvadla
Tvou ruku nenahmátnu
Jiná jí ukradla..
Autor Lukika, 18.11.2004
Přečteno 515x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí